Kérdése van? Hívjon minket! +36203155922

Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
11 800 Ft

Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval

Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Gyönyörű, meleg aranybarna színekben játszó ékszer. Különleges, mutatós darabja lehet akár a hétköznapok, akár az ünnepnapok viseletének. A gyöngyök, ásványok különböző formái, összeillő színei teszik harmonikussá a nyakláncot.
Különlegesen szép zöld achát gyöngy fülbevaló.
A nyaklánc készítésénél felhasznált ásványok, féldrágakövek: zöld achát, tigrisszem, jade, holdkő, mookaite, indiai achát, hematit, kristály- és üveggyöngyök.
A nyaklánc teljes hossza: 55 cm + 7 cm lánchosszabbító (a bronzszínű lánc segítségével más hosszúság is beállítható)
Fülbevaló: 3,5 cm
Raktáron :  1 db
11 800 Ft
Részletek
Az "Aranyló Szamba" ékszerek különlegessége a sokféle anyagú és formájú ásvány, féldrágakő, gyöngy harmonikus eleggyé formálása az aranyló színhatás megőrzése mellett. Melegség költözik a lelkébe annak, aki viseli. Gyönyörű meleg barna-zöld-aranyló színei kedvessé teszik a föld színeket szeretőknek.

Néhány felhasznált ásvány és hatása:
ACHÁT hatása: védő, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, aura tisztító. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát fajták segítik az emésztést. Az achát elnyeli a negatív energiákat. Védi és tisztítja az auránkat.

ZÖLD JÁDE hatása:
Lelki gyógyhatás: A zöld szín általános nyugtató hatással bír. Igaz ez a jádéra is, mivel csökkenti az agressziót, segít a hangulatingadozások leküzdésében, belső békét közvetít. Több örömmel és életkedvvel ajándékoz meg minket. Növeli a bennünk lévő szeretetet, a harmónia iránti igényünket.

Testi gyógyhatás: A zöld jáde segít a vese, lép és bélrendszeri fájdalmaknál, betegségeknél. Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is, mivel pozitív hatással bír a vese, húgyhólyag működésére is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében.

A TIGRISSZEM védelmet nyújtó kő, a legenda szerint megvédi viselőjét az átoktól. Segíti az önértékelést és a kreativitás kibontakozását. Energetizál, javítja a hangulatot.
Megvilágosodást hoz az életünkben, csökkenti a szorongást, és segít hogy ne futamodjunk meg a nagy kihívásoktól. A tigrisszem energiája türelemre tanít és hogy ne adjuk fel soha az álmainkat.
A TIGRISSZEM pozitív hatásai a testre: növeli az anyagcserét, megtartja az energiaszintet, jó a látási problémák enyhítésére. Segíti a törött csontok gyógyulását, elősegíti a nyaki problémák gyors helyreállítását. Segít a méreganyagok távozásában és a betegségek felépülésében.

A HOLDKŐ mind hatását, mind küllemét illetően a legfemininebb kő, ezért is nevezik sok helyen a nők kövének. A holdkő jelentése: szenvedélyes szerelem. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat, visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat.
A holdkő kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet. Egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra, megelőzi a csontritkulást.
Adatok
Cikkszám
768256