Korall, ásvány, nyaklánc, színes, narancssárga, fém ékszervezeték, achát gyöngy

Raktárkészlet: 1 db
Korall, ásvány, nyaklánc, színes, narancssárga, fém ékszervezeték, achát gyöngy
Horgolt drót ékszer, ékszerdrót, kagylóhéj, korall, achát gyöngy, delfinkapocs, arany színű fém lánc, lánchosszabbító
Nyaklánc hossza: 48 cm + 7 cm hosszabbító
Különleges ékszer a mindennapokra. Színes kagylóhéj szemcsék, narancs színű festett korall darabok teszik fiatalos viseletté ezt a nyakláncot. Narancs színű achát gyöngyökkel kapcsolódik a nyaklánc az ékszervezetékhez, mely lánchosszabbítóval megfelelő hosszúságúra bővíthető.

9 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Méretek
Leírás
Részletek
A”KORALL KERINGŐ” ékszer kollekcióm alapeleme a tengeri KORALL, eredeti vagy festett színváltozatban. A korallhoz társítottam a különböző ásványokat, kristályokat, természetes köveket.
A képen látható ékszer szett narancssárga korallból és színes kagylóhéj szemcsékből készült.
Korall hatása: Energiával és erővel tölti fel a testet. Segíti a vérképzést, egyensúlyt teremt a szervezetben. Megszünteti az aggodalmakat, nyugtatja a lelket. Jótékony hatása van a koleszterinszintre, az erekre és csillapítja a lázat. Serkenti az emésztést, a máj, és a nyirokrendszer működését. Támogatja a csecsemőmirigyet, és az emlékezőképességet.
Achát hatása: védő, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, aura tisztító. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát fajták segítik az emésztést. Az achát elnyeli a negatív energiákat. Védi és tisztítja az auránkat.
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
584044
Méretek
Nyaklánc hossza: 48 cm + 7 cm hosszabbító
Leírás
Különleges ékszer a mindennapokra. Színes ásvány kövek, narancs színű festett korall darabok teszik fiatalos viseletté ezt a nyakláncot. Narancs színű achát gyöngyökkel kapcsolódik a nyaklánc az ékszervezetékhez, mely lánchosszabbítóval megfelelő hosszúságúra bővíthető.
Webáruház készítés