Kérdése van? Hívjon minket! +36203155922

Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
11 800 Ft

Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval

Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Ásvány nyaklánc, ajándék fülbevalóval
Gyönyörű, zöld színekben játszó ékszer. Különleges, mutatós darabja lehet akár a hétköznapok, akár az ünnepnapok viseletének. A gyöngyök, ásványok különböző formái, összeillő színei teszik harmonikussá a nyakláncot.
A nyaklánc harmonikus elegye az achát, jade, malachit, hematit, amazonit, opál ásványszemcséknek, különböző formájú ásvány-, és üveg gyöngyöknek. Zöld selyemszállal bevont ékszervezetékkel kapcsolódik a bronzszínű lánchosszabbítóhoz, delfinkapocshoz.
A fülbevaló jade, unakit, malachit gyöngyből készült.
Nyaklánc: 48 cm + 7 cm lánchosszabbító
Fülbevaló: 4,5 cm
Raktáron :  1 db
11 800 Ft
Részletek
Az "Aranyló Szamba" ékszerek különlegessége a sokféle anyagú és formájú ásvány, féldrágakő, gyöngy harmonikus eleggyé formálása az aranyló színhatás megőrzése mellett. Melegség költözik a lelkébe annak, aki viseli. Gyönyörű meleg barna-zöld-aranyló színei kedvessé teszik a föld színeket szeretőknek.

Néhány felhasznált ásvány és hatása:

A MALACHIT hatása testre és lélekre: A malachit hatalmas erejű kő, képes arra, hogy használója megújuljon és átalakuljon. Egyensúlyt teremt az érzelmek és az értelem között. Megfigyelőképességünket éppen úgy erősíti, mint a fantáziánkat és a képzelőerőnket.
A malachit erősíti a hasnyálmirigyet és segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását.
Aktiválja a test öngyógyító folyamatait.

A ZÖLD JÁDE hatása:
Lelki gyógyhatás: A zöld szín általános nyugtató hatással bír. Igaz ez a jádéra is, mivel csökkenti az agressziót, segít a hangulatingadozások leküzdésében, belső békét közvetít. Több örömmel és életkedvvel ajándékoz meg minket. Növeli a bennünk lévő szeretetet, a harmónia iránti igényünket.
A zöld jáde segít a vese, lép és bélrendszeri fájdalmaknál, betegségeknél. Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is, mivel pozitív hatással bír a vese, húgyhólyag működésére is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében.

Az UNAKIT hatása
Erős gyógyító, betegség után lábadozóknak és kismamáknak is melegen ajánlott. Fokozza a regenerálódást, felgyorsítja a gyógyító folyamatokat. Megerősíti a lelket, segít legyőzni a kudarcok után érzett frusztráltságot.

Az AMAZONIT hatása: Saját sorsunk alakításában van nagy szerepe az amazonitnak, hiszen lelkierőt és pozitív gondolatokat hoz el számunkra. Rendbe hozza az anyagcserezavart, erősíti a vegetatív idegrendszert, segíti a békés szülést, születést.
Adatok
Cikkszám
668525