Kérdése van? Hívjon minket! +36203155922

Antiallergén, vörös korall, ásvány ékszer
Antiallergén, vörös korall, ásvány ékszer
9 900 Ft

Antiallergén, vörös korall, ásvány ékszer

Antiallergén, vörös korall, ásvány ékszer
Antiallergén, vörös korall, ásvány ékszer
Antiallergén, vörös korall, ásvány ékszer
A kényelmesen elegáns ékszer!
Fémmentes ékszer, nagyon kellemes viselet. Vörös korall ásványszemcsékből és pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. A nyaklánc gombolással záródik.
A természetes anyagok kedvelőinek készült nyaklánc. Nem színeződik, nem árt neki se szél, se nap, se eső.
Antiallergén, fémérzékenyek is viselhetik.
Nyaklánc hossza: 45 cm
Ajánljuk az ékszert ünnepi alkalmakra, esküvői kiegészítőként menyasszony részére menyecske ékszernek.

A korall szerves eredetű féldrágakő, a tenger mélyén élő virágállatok kőkemény váza. Évek, évtizedek alatt alakulnak ki a nagyobb darabok. Neve a görög eredetű korallion szóból ered. A korall soha nem átlátszó, vagy áttetsző. Döntően mészalapú képződmény, jellegzetes színei a fehér, a piros, rózsaszínes, de a fekete változat is előfordul.
Korall ékszerek a történelem kezdete óta kedveltek, az ősi települések feltárásakor is találtak már korall gyöngyöket, korall ékszereket, ruhadíszeket, fülbevalókat, nyakláncokat.
Érdekességképpen a magyar női népviselet soksoros piros gyöngye, a kaláris, kláris szó is a korallból ered, ami néha valóban korallból volt, bár többnyire csak pirosas színűre festett egyéb gyöngy.
A korall lelki hatása
A korall esztétikai értéken túl jelentős lelki hatással is rendelkezik. Miután a tenger mélyén él a tenger nyugalmát, végtelen szépségét és erejét hordozza.
Buddhista, keleti gyógyítók szerint a korall kitartó gyakorláshoz ad energiát, fokozza az együttérzést, aktivitást és munkakedvet.
A korall testi hatása:
A vörös korall, ami az ékszereinkben is a legtöbbször megtalálható, a legyengült szervezetnek erőt és kitartást ad, erősíti a vérképzést és a veseműködést. A tüdőre és minden vérrel és csonttal kapcsolatos problémára hatással lehet
Női bajok, vérzésproblémák, meddőség esetén javasolt hordani korall amulettet, de megkönnyíti a szülést, sőt a változókori panaszokat is. A tibeti, nepáli nők a türkiz mellett a korall ékszereket viselik a legszívesebben, úgy tartják ez az anyaság köve.
Raktáron :  1 db
9 900 Ft
Adatok
Cikkszám
712254
Kiegészítő termékek