Kérdése van? Hívjon minket! +36203155922

Siker

Szereted, ha figyel rád a környezeted? Fontos számodra a siker? Élvezed a kihívásokat?
Legyen az elegancia a fegyver, amivel térdre kényszeríted a kételkedőket!


Üde Zumba - A kényelmesen elegáns ékszer!
Horgolt pamut fonal ékszer, mokait ásvány,fa gyöngy, selyem zsinór.
Fémmentes ékszer. Kellemes viselet a mindennapokra. Mokait ásvány szemcsékből, pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. A megfelelő hosszúságot a barna fagyöngyökkel díszített megkötős selyem zsinór biztosítja. A karkötő gombolható.
A természetes anyagok kedvelőinek készült ékszer. Nem színeződik, nem árt neki se szél, se nap, se eső. Használhat...
Raktáron: 1 db
15 800 Ft
A kényelmesen elegáns ékszer
Fémmentes nyaklánc és karkötő hipoallergén. Tigrisszem ásvány chipsekből, barna fagyöngyökből és pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. 120 ásvány chips és 60 fagyöngy összedolgozásával készült. Színek és formák harmonikus elegye.
Kellemes viselet a mindennapokra. Szabályozható méretű, a megfelelő hosszúságot a fagyöngyökkel díszített selyem zsinór biztosítja. A karkötő gombolható
A természetes anyagok kedve...
Raktáron: 1 db
18 900 Ft
Fémmentes ékszer. Kellemes viselet a mindennapokra. Cseresznyekvarc chipekből, ásvány és repesztett üveg gyöngyökből pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. A megfelelő hosszúságot a kerámia gyöngyökkel díszített megkötős pamut zsinór biztosítja. A karkötő gombolható.
Nyaklánc: maximális hossz 90 cm
Karkötő: 17-19 cm
A természetes anyagok kedvelőinek készült ékszer. Nem színeződik, nem árt neki se szél, se nap, se eső. Használhatod munkában, színházba...
Raktáron: 1 db
14 900 Ft
A kényelmesen elegáns ékszer
Fémmentes nyaklánc, hipoallergén. Holdkő ásvány chipsekből, csiszolt cseh kristály gyöngyökből, fehér akril gyöngyökből és pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. 60 holdkő chips és 60 csiszolt kristály gyöngy és 50 akril gyöngy összedolgozásával készült.
Kellemes viselet akár hétköznapra, akár ünnepi alkalmakra. Szabályozható méretű, a megfelelő hosszúságot a gyöngyökkel díszített selyem zsinór biztosítja. ...
Raktáron: 1 db
7 900 Ft
Modern, mutatós, egyszerű, de mégis különleges ékszer együttes. Ezüstláncon zöld türkiz, vörös korall, barna fagyöngy harmonikus együttese dróthorgolással összeállítva. A fém kiegészítők jól illenek a medál és az ezüst fülbevaló mellé. Viselőjének egyediséget kölcsönöz. Az őszi-téli pulóverek, garbók elengedhetetlen kiegészítője.
Ezüst nyaklánc hossza: 50 cm
Medál: 6x4 cm
"Korall Keringő" kollekció darabja
Raktáron: 1 db
12 900 Ft
A kényelmesen elegáns ékszer
Fémmentes nyaklánc, hipoallergén. Lápisz lazuli, krizokolla, jade gyöngyökből, hosszúkás lápisz lazuli ásvány kövekből és ásvány chipsekből és pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. 180 ásvány összedolgozásával készült. Színek és formák harmonikus elegye.
Kellemes viselet a mindennapokra. Szabályozható méretű, a megfelelő hosszúságot a kerámia gyöngyökkel díszített kék selyem zsinór biztosítja.
A termész...
Raktáron: 1 db
16 900 Ft
A kényelmesen elegáns ékszer
Fémmentes nyaklánc, hipoallergén. Vörös, zöld és páva achát gyöngyökből, vörös karneol ásvány chipsekből és pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. 180 ásvány összedolgozásával készült. Színek és formák harmonikus elegye.
Kellemes viselet a mindennapokra. Szabályozható méretű, a megfelelő hosszúságot a kerámia gyöngyökkel díszített selyem zsinór biztosítja.
A természetes anyagok kedvelőinek készült ékszer. ...
Raktáron: 1 db
15 900 Ft
A kényelmesen elegáns ékszer
Fémmentes nyaklánc, hipoallergén. Akvamarin és krizokolla gyöngyökből, akvamarin ásvány chipsekből és festett korallágacskákból, pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. 180 ásvány összedolgozásával készült. Színek és formák harmonikus elegye. A nyakláncot jáspis medál díszíti. A medál mérete 5 cm.
A nyaklánc szabályozható méretű, a megfelelő hosszúságot a kerámia gyöngyökkel díszített kék selyem zsinór biztosítja. ...
Raktáron: 1 db
16 900 Ft
A kényelmesen elegáns ékszer. Egyedi és különleges. Egyetlen darab készült belőle.
Fémmentes nyaklánc, hipoallergén. Turmalin, repesztett achát, színes kagylóhéj gyöngyökből, turmalin ásvány chipsekből, pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. 180 ásvány összedolgozásával készült. Színek és formák harmonikus elegye. A nyakláncot gyönyörű achát medál díszíti. A medál mérete 5,5 cm x 3 cm.
A nyaklánc szabályozható méretű, a megfelelő hosszús...
Raktáron: 1 db
18 900 Ft
Különlegesen szép nyaklánc. Antiallergén, fémmentes ékszer.
Alapeleme a rózsaszín rózsakvarc sokak kedvence. A különböző méretű rózsakvarc szemcsék harmonikus elegyet alkotnak a barnás – rózsaszínes rodonit szemcsékkel.
Nyaklánc hossza: 45 cm
A nyaklánc jól kiegészíthető a "Rózsaszín Sztepp" kollekció karkötőivel, fülbevalóival.
Ezüst fülbevalót küldünk mellé apró rózsakvarc kővel.
Ajánljuk az ékszert ünnepi alkalmakra, esküvői kiegészítőként koszorú...
Raktáron: 1 db
14 500 Ft
A kényelmesen elegáns ékszer!
Horgolt pamut fonal, holdkő szemcsék. A karkötő gombolható.
Karkötő hossza: kb. 17-19 cm
Fémmentes ékszer. Kellemes viselet a mindennapokra. Kellemesen puha pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer.
Antiallergén, fémérzékenyek is viselhetik.
Tisztítás: kézi mosás 30 fokon folyékony mosószerrel enyhe nyomkodással. Szárítás fektetve.
Nincs raktáron
7 500 Ft
Nincs raktáron