Kérdése van? Hívjon minket! +36203155922

Rózsakvarc

 A szeretet köve


Csillogó ünnepi ékszer.
Felhasznált anyagok: rózsakvarc ásványszemcsék, csiszolt cseh kristálygyöngyök, akril gyöngy, fém és fémötvözet ékszerszerelék, ezüst lánc.
Ez a nyaklánc egy elegáns báli ruhával tökéletes eleganciát kölcsönöz viselőjének. Korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánlott.
Választható a kollekcióból hozzáillő fülbevaló, melynek medálja a fülbevalóval azonos anyagokból, azonos formában készült. Kezeskedünk érte, hogy az együttes viselőj...
Raktáron: 1 db
7 900 Ft
Csillogó ünnepi ékszer. Garantáltan nem maradnak el az elismerő pillantások, ha ezt viseled.
Felhasznált anyagok: rózsakvarc ásványszemcsék, csiszolt cseh kristálygyöngyök, akril gyöngy, fém és fémötvözet ékszerszerelék, ezüst fülbevaló.
Ez a fülbevaló egy elegáns ruhával tökéletes eleganciát kölcsönöz viselőjének. Korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánlott.
Választható a kollekcióból hozzáillő nyaklánc, melynek medálja a fülbevalóval azonos anyagokb...
Raktáron: 1 db
7 900 Ft
Üde Zumba - A kényelmesen elegáns ékszer!
Horgolt pamut fonal ékszer, rózsakvarc ásvány, lilás - rózsaszínben játszó akril gyöngy, selyem zsinór.
Nyaklánc: maximális hossza 90 cm
Karkötő: kb. 17-19 cm
Fémmentes ékszer szett. Kellemes viselet a mindennapokra. Kellemesen puha pamut fonalból horgolással készült egyedi ékszer. A megfelelő hosszúságot a kerámia gyöngyökkel díszített megkötős selyemzsinór biztosítja.
A karkötő gombolható.
A természetes anyagok k...
Raktáron: 1 db
13 800 Ft
Különlegesen szép nyaklánc. Antiallergén, fémmentes ékszer.
Alapeleme a rózsaszín rózsakvarc sokak kedvence. A különböző méretű rózsakvarc szemcsék harmonikus elegyet alkotnak a barnás – rózsaszínes rodonit szemcsékkel.
Nyaklánc hossza: 45 cm
A nyaklánc jól kiegészíthető a "Rózsaszín Sztepp" kollekció karkötőivel, fülbevalóival.
Ezüst fülbevalót küldünk mellé apró rózsakvarc kővel.
Ajánljuk az ékszert ünnepi alkalmakra, esküvői kiegészítőként koszorú...
Raktáron: 1 db
14 500 Ft
Fémmentes nyaklánc, hipoallergén. Természetes türkiz és rózsakvarc ásványszemcsékből, türkinit és rózsaszín repesztett üveg gyöngyökből pamut fonallal horgolással készült egyedi ékszer. Kellemes viselet a mindennapokra. Szabályozható méretű, a megfelelő hosszúságot a rózsaszín pamut zsinór biztosítja.
A természetes anyagok kedvelőinek és a fémérzékenyeknek készült ékszer.
Raktáron: 1 db
12 700 Ft
Egyedi stílusú nyaklánc 4-8 mm-es fazettált rózsakvarc és csiszolt kristály gyöngyök, hosszúkás kagylóhéj, lápisz lazuli és türkinit díszekkel.
A nyaklánc hossza: 44 cm + 5 cm lánchosszabbító
Raktáron: 1 db
8 500 Ft
Csodásan elegáns nyaklánc.
Alapeleme a rózsaszín rózsakvarc sokak kedvence. A rózsakvarc szemcsék harmonikus elegyet alkotnak a lila színű apró csiszolt kristálygyöngyökkel, a nagy méretű achát gyöngyökkel, a különleges mintázatú üveggyöngyökkel és a színbe hozzáillő picasso jasper gyöngyökkel. Ezüst színű fém ékszervezetékkel kapcsolódik a gyöngysor a rózsaszín selyemmel bevont ékszervezetékhez, mely delfin kapoccsak és lánchosszabbítóval ellátott. ...
Raktáron: 1 db
10 800 Ft