Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

ÉKSZERMESÉK - KORALL KERINGŐ

Anna
2020.02.27 16:20
ÉKSZERMESÉK  - KORALL KERINGŐ

Tudtad, hogy a tenger mélyén, a legmélyebb tenger fenekén, valahol a Seholsincs és a Valahol Messze óceánok találkozásánál, van egy vízi ország?

KORALL  KERINGŐ

Tudtad, hogy a tenger mélyén, a legmélyebb tenger fenekén, valahol a Seholsincs és a Valahol Messze óceánok találkozásánál, van egy vízi ország?

Ennek az országnak a neve: Rallok Országa. Rallok Országa lakói a korallok. Különös lények a korallok, picik, mozgékonyak, színesek, szögletesek, hegyesek, gömbölyűek. Összekapaszkodva élnek a tenger fenekén és a víz mozgásának ritmusára járják különös táncukat. Mondanom sem kell, hogy mindannyian gyönyörűek! Olyan szépek, mint a legszebb virágok. Történt egyszer, hogy két aprócska korall, Korallzöld és Korallkék - miközben a tenger mélyén járták szokásos táncukat - megpillantotta egymást. Ez az egyetlen pillantás elég volt Korallkéknek és Korallzöldnek, hogy attól a naptól fogva csak egymásra tudtak gondolni, csak az járt a fejükben, hogyan kerülhetnének egymás közelébe. Ami persze a korallok világában nem egyszerű dolog, mivel annyira össze vannak kapaszkodva az apró korall lények, hogy az egymástól való elszakadás akár a véget is jelentheti számukra. Sok, nagyon sok nap telt el így, hogy csak vágyakozva pillanthattak egymás felé, míg végül a tenger megszánta őket. Olyan szokatlanul erős hullámot küldött a tenger mélyére, ami leszakította Korallkéket és Korallzöldet a saját korallvirágukról és egymás karjaiba lökte őket. Korallkék olyan erősen szorította magához Korallzöldet, hogy hegyes karocskáikkal összefonódva örökre egymáshoz kapcsolódtak. Többé el sem engedték egymást! A tenger lágy hullámai csendben ringatták őket, ők pedig összeölelkezve elkezdték gyönyörű, lassú keringőjüket a tenger mélyén. Kék és zöld, zöld és kék, kékek és zöldek, zöldek és kékek, kékeszöldek és zöldeskékek, zöldeskékek és kékeszöldek, a zöld és a kék minden gyönyörű árnyalata. Új korallvirág született. Talán a legszebb mind közül!

A korallok megbabonáztak.

Megszülettek a

KORALL KERINGŐ ÉKSZEREK

https://anan.hu/shop_search.php?search=korall+kering%C5%91