Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

ÉKSZERMESÉK – PANCSOLÓ ÉKSZEREK

Anna
2020.03.06 14:07
ÉKSZERMESÉK – PANCSOLÓ ÉKSZEREK

VIZET ÉS SZAPPANT! ÉKSZERMOSDATÁS KÖVETKEZIK.

ÜDE ZUMBA FÜRDIK

Köztudomású, hogy az ékszerek nem igazán szeretik a vizet. Fémrészeik elszíneződhetnek, megcsúnyulhatnak, a festett gyöngyök színe megkophat, fényüket veszíthetik.

Így aztán az én ékszerkisasszonyaim egy része is messze elkerüli a vizet. Ha esik, vagy tulajdonosuk fürödni készül, lekívánkoznak a nyakából és karjáról, inkább a szobában egy szép ékszerdobozban várakoznak arra, hogy gazdájuk újra felékítse magát velük.

Vannak azonban néhányan, akik jó barátságban élnek a vízzel.

Ilyen ékszer Üde Zumba.

Mivel ő fonalból, ásványból, gyöngyből készül, nincsenek fém részei, így nem árt neki a víz. Képzelhetitek, milyen örömmel készülődik egy-egy vidám fürdőzésre! Nagyon szívesen mosdik akár a mosdókagylóban is. A szappanos fürdőt meg egyenesen imádja! Örömmel veszi, amikor gazdája átdörgöli illatos szappanos vízzel, sőt még azt is megengedi, hogy a hátán lévő fonalas részt lágyan körömkefézzék. Öblítés után boldogan nyújtózik kiegyenesedve a törölközőn, hogy rövid idő múlva illatosan kerüljön újra a kedves nyakra, karra.

És képzeljétek! Még a mosógépbe is bekéredzkedik időnként. Él-hal a vizes körhintáért. Ilyenkor csak azt kéri, hadd burkolózhasson jó szorosan egy frottír zacskóban vagy egy kiszolgált frottír zokniba, ami megvédi kövecskéit az ütésektől. A ringlispir után pedig jólesően nyújtózkodik-szárítkozik egy kis ideig, mielőtt újra szolgálatba áll.

Próbáld ki Te is milyen csodásan kényelmes egy elegáns, friss illatú ÜDE ZUMBA ékszer!

https://anan.hu/shop_search.php?search=%C3%BCde+zumba