Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

A STÍLUSOS NŐ 1

Anna
2020.03.09 12:51
A STÍLUSOS NŐ 1

STÍLUSOSNAK, TRENDINEK VAGY ELEGÁNSNAK TARTOD MAGAD?

A szépség belülről fakad – tartja a mondás, de ezzel együtt érthető az is, ha teszünk lépéseket a külsőnk szépségéért... De nem biztos, hogy a legtrendibb öltözékben kell kitűnni a tömegből.

 

Lehet valami nagyon divatos, nagyon trendi, de nem biztos, hogy jól áll nekünk. A divatnál sokkal fontosabb, hogy jól érezzük magunkat abban a ruhadarabban, azzal a kiegészítővel, amit választottunk. Az éppen aktuális trend nem mindig illik az alkatunkhoz. A divatos kiegészítőkkel hasonló a helyzet. Lehet, hogy a legfrissebb trend szerinti táska, ékszer, vagy cipő nem felel meg a stílusunknak, nem tetszik a formája vagy az alakja.

A stílusos öltözködés alapja az önismeret. Közülünk kevesen rendelkeznek manöken alkattal, tökéletes arcformával, babaszépségű bőrrel… De ha tisztában vagyunk önmagunkkal, ha elfogadjuk tökéletlenségeinket, hibáinkat, akár előnnyé is kovácsolhatjuk azokat.

A stílusos nő őszinte magához, egészséges önkritikával rendelkezik. Ezért nem erőltet magára egy tőle idegen divatstílust, hiszen ha ezt teszi, hiába a legdrágább ruha, a legfeltűnőbb nyaklánc – karkötő – fülbevaló együttes, a legtutibb táska és cipő, nem érzi jól magát benne és ez meglátszik rajta.

A férfiak szerint az öltözködés csak másodlagos kérdés, szerintük nem kell az utolsó divat szerinti ruhákat hordani és a legmárkásabb darabokat megvenni ahhoz, hogy megjelenésünk trendi legyen. Úgy vélik, az ápolt körmök, az üde illat, az egyszerű ékszer és az olyan klasszikus ruhadarabok, mint a kis fekete ruha, a farmer fehér inggel, vagy éppen a tűzpiros tűsarkú szabályosan leveszik őket a lábukról.

A szépség belülről fakad – tartja a mondás, de ezzel együtt érthető az is, ha teszünk lépéseket a külsőnk szépségéért... De nem biztos, hogy a legtrendibb öltözékben kell kitűnni a tömegből.

Önmagunkat szeretni talán a legnehezebb: felismerni, tisztában lenni saját hibáinkkal, mégis elfogadni őket és szeretni magunkat, igazi kihívás. Legyünk tehát stílusosak, fedezzük fel a saját egyedi, netán különleges stílusunkat. Bátran viseljünk kevésbé trendi ruhadarabokat, amiben fesztelenül jól érezzük magunkat. Mert a stílus maga a nő.

Az igazán stílusos nők nem követik a trendeket. A klasszikus, jolly joker-darabokra esküsznek, amelyek sosem mennek ki a divatból, és éppen emiatt mindig van mit felvenniük.