Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

A STÍLUSOS NŐ 2

Anna
2020.03.13 11:06
A STÍLUSOS NŐ 2

A STÍLUSOS NŐ 5 ISMERTETŐJEGYE

A stílus nem korfüggő. A stílust nem befolyásolják nagymértékben az anyagiak. Ami kell hozzá: stílusérzék és önismeret.

TE MIT VISELSZ? AMI TRENDI, VAGY AMI JÓL ÁLL?

 

Te is lehetsz stílusos, ha figyelsz erre az 5 dologra:

  1. Készülj a holnapra: 

Gondold végig, milyen napod lesz, egyszerű munkanap, vagy kapcsolódik hozzá egyéb program? Ha igen, hová mész, kivel találkozol? Van-e időd előtte átöltözni? Ezek alapján állítsd össze este a másnapi ruhatáradat, keresd meg a hozzá illő kiegészítőket, övet, táskát, cipőt, ékszert.

Ha így jársz el, biztosan nem kell kapkodnod reggel és mindig tökéletes lesz a megjelenésed.

 

  1. Kelj fel időben: 

Fontos, hogy legyen elég időd a készülődésre, ne kelljen kapkodnod. Ha időben kelsz, kényelmesen öltözködhetsz, elkészítheted a sminkedet, frizurádat is. És vethetsz egy utolsó pillantást az előszoba tükörbe, nem rúzsos-e a fogad.

 

  1. Ne feledkezz meg az időjárásról: 

Jól teszed, ha este megnézed az időjárás – előrejelzést. Ha ezt teszed, nem ér meglepetés reggel, ha hirtelen lehűl vagy felmelegszik az idő. Praktikus, ha réteges öltözködéssel készült, viszel magaddal kardigánt vagy blézert. Persze az esernyőt se feledd otthon!

 

  1. Mindig öltözz az alkalomnak megfelelően: 

Így elkerülheted az alul- vagy túlöltözöttséget. Azt sem árt figyelembe venned, hogy zárt helyen vagy szabadtéren kell megjelenned. Furán festenél a kerti partin tűsarkúban vagy az éttermi szülinapi parton bakancsban.

 

  1. Ne feledd, fontosak a részletek!

Még a legegyszerűbb farmer-póló kombináció is fantasztikusan mutat, ha figyelmet fordítasz a „körítésre”. Feldobod egy övvel, egy nyaklánccal, karkötővel vagy egy élénk színű táskával. A kis fekete is különlegessé válik egy színes gyöngysorral vagy egy hosszú, különleges lánccal.