Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

Visszatekintő

Antal
2020.04.03 17:03
Visszatekintő

Visszatekintő.Ez a címe a 2013-ban készült szénrajzomnak. A kép egy idős férfit ábrázol, aki mintha emlékeibe révedne. Azért választottam ezt a képet, mert most a COVID-19 koronavírus járvány idején ők az egyik legveszélyeztetettebb korosztály. A velük való törődés állít ki bizonyítványt az emberekről, az egyénekről, a kisebb s nagyobb közösségekről, társadalmi formációkról.

 

Visszatekintő. Ezt a címet adtam annak a sorozatomnak, amelyben az elmúlt 40 évben készült alkotásaimból készítettem egy válogatást, nem reprezentatív, annál inkább szubjektív módon. Inkább törekedtem a sokszínűségre, mint a beazonosítható egyen típusra. Nem mintha ez utóbbi nem lenne fontos, kiforrottabb lehetőségű és a megtalált úton lehet könnyebb is végigmenni, de számomra kellenek a kirándulások, az új kihívások, a törekvések, az új lehetőségek.

Előretekintő

Persze lesz egy Előretekintő sorozat is .Itt a jelen alkotásait, a mostani törekvéseimet mutatom be fotókkal és időnként videókkal, végigkövetve egy alkotás megszületését, vagy valamilyen fontos momentumát.