Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

Mai ékszer

Anna
2020.04.20 17:56
Mai ékszer

Szereted a türkiz színt? Megmondom, ki vagy!

Minden árnyalatában harmonikus. Gazdag, mély és izgalmas szín. Kicsit titokzatos, kicsit megfoghatatlan, se nem kék, se nem zöld; ki milyennek látja. Ő a türkiz.

A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait - a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját - magában foglalja. A türkiz mind pszichológiai, mind pedig fizikai értelemben nyugtató hatással bír. Ha izgatott lelkiállapotban vagyunk, vagy kényelmetlenül érezzük magunkat idegenek jelenlétében, segíthet, ha viselünk magunkon valami türkiz színűt - ez megvéd minket a lelki békénket veszélyeztető negatív vagy káros hatásoktól. Különösen tanácsos nyilvános szereplésekkor viselni, mivel a zöld és a kék kombinációja nem csak nyitva tartja a kommunikációs csatornákat, hanem harmóniát teremt köztünk és a hallgatóságunk között. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat. 

A türkiz érzelmi jelentése:érzékenység, megérzés, érzéseinkre (intuícióinkra) való hagyatkozás, érzelmesség.

Aki ezt a színt választja, azt mondja ki, amit érez és nem azt, ami helyénvaló lenne. Bizakodó típus, a világ jóságába vetett gyerekes hite megmaradt felnőttkorára is. Játékos.

Aki elutasítja ezt a színt, képtelen alkalmazkodni, együtt haladni a korral.

Nos, te szereted a türkizt?