Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

Ékszertippek 1. rész

Anna
Ékszertippek 1. rész

A kiegészítők többet elárulnak egy nő stílusáról, mint maguk a ruhák. Nem túl nehéz összeállítani egy használható ruhatárat, már amennyiben az ember tudja, milyen alapdarabok állnak jól neki, mégis a kiegészítők adják meg azt a pluszt, amely kiemeli egy nő személyes varázsát és egyéniségét. (Tish Jett)

Lehet valami nagyon divatos, nagyon trendi, de nem biztos, hogy jól áll nekünk. A divatnál sokkal fontosabb, hogy jól érezzük magunkat abban a ruhadarabban, azzal a kiegészítővel, amit választottunk. Az éppen aktuális trend nem mindig illik az alkatunkhoz.

A divatos kiegészítőkkel hasonló a helyzet. Lehet, hogy a legfrissebb trend szerinti táska, ékszer, vagy cipő nem felel meg a stílusunknak, nem tetszik a formája vagy az alakja. Fontos, hogy a viselt ékszereid tükrözzék stílusodat is. Első körben tehát azt kell eldöntened, mi áll hozzád közelebb.

Segítünk neked abban, hogy megtaláld a hozzád illő ékszert, ötleteket adunk, mit válassz, hogy igazán stílusos lehess.

Talán néhány igazán finom darab, amik elegáns megjelenést kölcsönöznek?

Esetleg egy nagy csomó divatékszer, hogy mindig változatosan csinosíthasd magad?

Szintén érdemes mérlegelned azt is, mi tetszik jobban a párodnak, mert ha az ő fejével is gondolkodsz, garantáltan begyűjthetsz pár bókot, amikor meglát rajtad egy-egy új darabot. Soha ne az döntsön tehát, hogy első ránézésre beleszeretsz egy ékszerbe, mert koránt sem biztos, hogy nem fogsz belőle hamar kiábrándulni, ha rájössz, hogy mégsem illik hozzád. 

Folytatás következik