Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

7 kiegészítő, ami teljesen megváltoztatja a kedvenc farmer-póló kombód

Anna
7 kiegészítő, ami teljesen megváltoztatja a kedvenc farmer-póló kombód

Lehetne azon vitatkozni, hogy vajon a ruhákat vagy a kiegészítőket érintő trendek változnak gyorsabban. De egyiket sem kell félteni az újításoktól, most az ékszerekre koncentráltunk, azokra a kulcsdarabokra, amik az egész szettedet átváltoztathatják!

Reneszánszát élik a köves brossok és a színes kitűzők is, a kettőt ötvöző, mókás darabok a divatosak, például egy kutyus, vagy egy halacska. Tűzd a blézered hajtókájára vagy az inged/garbót nyakrészéhez, szerezz be többfélét és halmozd őket!

A végletek jellemzik az idei ékszertrendeket, így abszolút előtérbe kerültek a látványos darabok. Karkötőből imádjuk a sok köves, nagyvilági darabokat, amiket szintén lehet halmozni és a ruhánk ujján hordani. Dráma, dráma, dráma!

A színes karkötőknek minden évtizedben megvolt a maga helyük, és a retro láznak hála idén is bekerülnek a körforgásba; csak megint egy kicsit újragondolt kiadásban.

A fülbevalók esetében sem kell zavarban lenned, nyugodtan válassz egy színes, statement darabot, akár rojtos, akár műanyag változatban.

Nem csak a táskád, vagy a cipőd lehet átlátszó, hanem a nyakláncod is, ha viszont nem vagy ellenére valami igazán különleges daraboknak, akkor beszerezhetsz egy virágfüzért is.

Nyakláncos típus vagy? Esetleg inkább fülbevalós? Vagy épp karkötő nélkül érzed meztelennek magad? 

Statement fülbevaló, choker, minimalista gyűrű - ma már nem könnyű választani a sokféle ékszer közül.

Egy hangsúlyosabb fülbevaló, karkötő, nyaklánc esetében pedig az a jó, hogy még a ruhaválasztást sem kell túlzásba vinned, hiszen a jó öreg farmer-póló kombináció is bőven megteszi, ha éppen nincs kedved túlgondolni az aznapi szettet.