Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

Ne mondj le kedvenc nyakláncaidról: Így hordd őket egyszerre, divatosan

Anna
Ne mondj le kedvenc nyakláncaidról: Így hordd őket egyszerre, divatosan

A nyaklánc az egyik legalapabb női kiegészítő, rengeteg formája és hossza létezik, lehetetlen nem találni kedvünkre valót belőle. S a trendek szerint nem is kell egyet hordanunk, nyugodtan kombinálhatunk. 

Rövid, hosszú, minden jöhet!

A sok-sok nyaklánc egyszerre felvéve attól lesz mutatós, hogy különböző hosszúságúakat akasztunk a nyakunkba. Éppen ezért a chokertől kezdve a köldökig érő nyakláncokig mehetünk, szépen fokozatosan. Ez a trend arra is nagyon jó, hogy megunt nyakláncunkat egy másikkal együtt máris divatossá tehetjük. Persze figyeljünk arra, hogy ízlésesek maradjunk – azaz nem kell magunkra aggatni az összes otthon fellelhető nyakláncunkat, úgy is nagyon menő lesz a végeredmény!

A kevesebb néha több

Tényleg nem kell 5-nél több nyaklánc ahhoz, hogy a szettünket feldobjuk. Érdemes valamiféle szisztéma alapján haladni, amiben kiválasztjuk az alapdarabot, ami a legdominánsabb az összhatásban. Ez lehet egy choker vagy egy nagyobb medállal ellátott lánc. Ezután válasszunk ki egy átlagos méretű nyakláncot átlagos medállal vagy díszítéssel, majd egy eggyel hosszabbat, ami még egyszerűbb, és így tovább, és így tovább… Meglátod majd te is, hogy mi az, ami számodra elég, de ha túlzásokba esel, az inkább olcsó hatást fog kelteni.

A bohém stílus szerelmesei nálunk is rátalálhatnak a tökéletes mixre.