Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

Kíváncsi vagy rá, mitől különlegesek az ANAN ékszerek?

Anna
Kíváncsi vagy rá, mitől különlegesek az ANAN ékszerek?

Tudnod kell rólam, sose szerettem beállni a sorba, nem szerettem az egyen dolgokat, nem szerettem belesimulni az átlagba. Azt hiszem mindig kicsit lázadó voltam.

Éppen ezért, amikor elkezdtem ásvány ékszereket készíteni, szerettem volna valami olyat alkotni, ami különbözik, ami más a többi kézműves munkájánál.

Miért?

Ha kézműves vásárban jártam, minden kézművesnél fűzött ásvány nyakláncok és karkötők sorakoztak a standok kínálatában. Mindenki egyedinek hirdette a portékáit, de mind-mind ugyanaz volt! Ugyanazok az ásvány karkötők, nyakláncok jöttek szembe velem. Semmi különleges, semmi egyedi, csupán sorba rakott ásvány gyöngyök. Unalmasnak találtam őket.

Elhatároztam, hogy az ékszerkészítésben sem megyek a tömeg után, olyat alkotok, ami megkülönböztet másoktól, ami technikában, formában újdonság lehet. Sok kísérletezés után alakítottam ki a saját stílusomat. Technikának az általam mindig is nagyon kedvelt horgolást választottam.

A fonal és a horgolótű lettek az én egyedi ékszereim eszközei!

Aki szokott kötni – horgolni, az tudja, hogy ez a kézimunka nagyon időigényes, egy-egy darab meghorgolása, megkötése hosszú folyamat eredménye. Így van ez az ékszerek horgolása esetében is, ráadásul ez a munka a gyöngyök felfűzésével kezdődik. Egy nyaklánchoz minimum 120-180 gyöngy! A gyöngyök összehorgolása csak ezután jöhet.

A kísérletezés során rájöttem arra is, hogy milyen fontos, hogy milyen alapanyaggal dolgozom. Én nem igazán szeretek fém ékszereket viselni. A saját magamnak készített fémmentes ékszerek ébresztettek rá arra, hogy mennyivel kényelmesebb őket hordani, mint a fémből készülteket. Nem nyom, nem feszül, hanem laza és rugalmas.

Ennyi elég volt, hogy eldöntsem a fémmentes ékszereké a jövő! Legalábbis nálam.

Tehát, ha megvásárolod az ékszereimet, kényelmet, lazaságot, stílust és allergiamentességet is vásárolsz.

Válaszd a kényelmes lazaságot, a stílusos eleganciát! Próbáld ki, nem bánod meg.