Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Bemutatkozás

Kik vagyunk? Mit ajánlunk? Mit találsz nálunk?

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk. Mi vagyunk az ANAN Festmény és Ékszer alkotói, működtetői:

ANna és ANtal.

Mindketten alkotó emberek vagyunk, így közös életünk mellett az alkotói tevékenységünket is együtt mutatjuk be.

Stílusosan egyedi ékszereket azoknak a nőknek, akik szeretnének kitűnni a tömegből, akik felismerték saját értékeiket és bátran viselnek kifinomultan harmonikus, izgalmasan színes, kényelmesen elegáns, stílusosan extravagáns vagy ünnepien csillogó ékszereket.

Azoknak a nőknek, akik lakásuk berendezésénél, a kiegészítők kiválasztásánál is törekszenek az egyéniségükkel harmonizáló választásokra.

Alkotásaink (ékszereink, festményeink) nem kapcsolódnak csupán egyetlen korosztályhoz, mondhatni kortalanok. Azon igyekszünk, hogy több korosztály is találjon ízlésének, stílusának megfelelő darabot nálunk. Nem feledkezünk meg az önmegvalósító 40 feletti nőkről, akik elegáns, kifinomult ízléssel rendelkeznek, de szeretik a kissé merész, színes kiegészítőket, a csillogást, a különlegességet, akik felvállalják nőiességüket.

Kollekcióink között megtalálják kedvenceiket azok a nők, akik számára fontos a környezettudatosság: Uszadékfából készült medálok pamutzsinóron „A természet érintése” kollekció darabjai. Ajánljuk „Üde Zumba” ékszereinket a fémérzékenyeknek, hiszen ez a kollekció ásványból, gyöngyből, fonalból készül, antiallergén. Emellett időtálló, mosható, nem csak egy szezonra szól.

Minimalista kollekciónk nyakláncai, fülbevalói ezüst vagy nemesacél alapanyagokból készülnek, biztosítva az ékszerek tartósságát, színtartását.

Igyekszünk minőségi, természetes anyagokkal dolgozni, ahol csak lehet. Egyes kollekcióknál használunk allergén elemeket, ezeket feltűntetjük a leírásoknál. Alapanyagaink elsősorban uszadékfa, pamut, ásvány, korall, kristály, édesvízi gyöngy, kagylóhéj.

Egyedi tervezésű, kézzel készített minden ékszer a webáruházunkban.

ANNA:

Schőn Anna vagyok, hivatásomra nézve tanító, tehetségfejlesztő pedagógus, szakértő.

Minek tartom magam ezek közül leginkább?

A tehetséggondozó, a képességfejlesztő, a kreativitást kibontakoztató facilitátor kifejezést érzem leginkább hitelesnek. Munkám során a gyermekek tehetség kibontakoztatását, kreativitásfejlesztését tartottam/tartom a legfontosabb feladatomnak. Az aktív munkától már visszavonultam, de nem szakadtam el teljesen a pedagógiától, hiszen tehetséggondozó csoportokat vezetek továbbra is, és felkérésre tehetségfejlesztési szakértőként is közreműködöm.

És milyen egy igazi tehetségfejlesztő pedagógus?

Kreatív!

Igyekszem megfelelni ennek az kihívásnak. A kreatív alkotótevékenység mindig része volt az életemnek. Igaz csak egyszerű formában: varrtam, kötöttem, horgoltam, mozaikoztam… Valamit mindig alkottam magamnak, a családnak, a barátoknak. Ezért az aktív munkahelyi évek után kellett nekem valami elfoglaltság, ahol a bennem szunnyadó kreativitást kiélhetem.

Így jött a nagy szerelem, az ékszerkészítés.

Az ékszerkészítésben a kedvenc technikámat használom, a horgolást. Ékszereim jórészt horgoltan készülnek: ékszerdrót vagy fonal a kiindulási alap, melyhez ásvány szemcséket, chippeket, féldrágaköveket, természetes köveket, kerámia-, kristály-, vagy fagyöngyöt horgolok. Minden ékszerem egyedi stílusú, saját fantáziám szülötte.

Nézz körül, válogass különleges ékszereim között:

https://anan.hu/

Az alkotás, az ékszerkészítés során van néhány – számomra nagyon fontos – elv, amit igyekszem szem előtt tartani:

Minőség:

Elengedhetetlen, hogy az ékszer, amit kiadok a kezemből, készüljön jó minőségű alapanyagokból, legyen ízléses, feleljen meg a vásárlói elvárásoknak. A visszajelzések nagyon fontosak számomra, ha minőségi kifogásod lenne a vásárolt ékszerrel, fordulj hozzám bizalommal, biztos lehetsz benne, orvosolni fogom a problémát.

Harmónia:

Lényeges szempont számomra, hogy a különféle anyagok, színek és formák harmóniába olvadásával szülessen meg az ékszer; legyen mindig összhang az ásványok, kristályok, féldrágakövek között.

Vásárlói igények:

Igyekszem megfelelni a vásárlói igényeknek; kérésre egyedi kívánságokat figyelembe véve készítek a megrendelőnek saját elképzelése szerinti ékszert. Bátran fordulhatsz hozzám, ha szín, anyag, forma tekintetében szeretnél egy különleges ékszert magadnak.

Ékszereim ihletői a táncok. Hiszen az ékszer olyan, mint a tánc! Egyik simogató bársony a testeden, mint egy lassú valcer; a másiktól elalélsz, mint egy buja, fekete tangótól; a harmadik felvidít, megnevettet, mint egy játékos twist; és a negyedik…; az ötödik….; és a többi… ; mind – mind más!

Különleges, egyedi ékszereim ihlették meséimet, amelyeket a BLOG-ban olvashatsz. Nézelődj, olvasgass:

https://anan.hu/spg/321503/Blog

Ékszer, tánc, mese. Nálam megtalálod.

 

ANTAL:

A képzőművészeti alkotások rajongója, aktív művelője vagyok. Elsősorban festek, de időnként kirándulok a térbeli alkotások felé.

Szeretek új dolgok felé fordulni, kísérletezni. Keresem azokat a kifejezésmódokat, amely az adott témában a legteljesebben adják vissza a gondolatokat, kérdéseket. Ezért is foglalkozom több féle stílussal , irányzattal, alapanyaggal, színvilággal, időnként párhuzamosan is.

A minimalizmusban sokszor találom meg az erőteljes megjelenítési módot.

Az absztrakt képek alkotása közben úszkálni lehet az új formák kialakításának lehetőségeiben. Itt felfedező az ember, ez az egyik legszabadabb művészeti forma.

A klasszikus képek (például egy csendélet) megfestése során a legtöbbször megnyugvást találok. Ilyenkor az motivál, ha látok valami tetszetős dolgot és ezt átteszem vászonra.

Általában egy-egy témából egy sorozatot festek meg, mindaddig amíg úgy érzem, még tudok és akarok új dolgokat megfogalmazni.

Kísérletező vagyok. A festés nálam általában a vászon feszítésével kezdődik. Magam alapozok, ami sok képnél már a képépítés része. Az első réteg, ami meghatározza a kép struktúráját itt alakul ki. A befejező mozdulat, a kép keretezése is sok esetben a kis asztalos műhelyemben történik.

Szívesen adom át tapasztalataimat a festészet iránt érdeklődőknek. Így örömmel foglalkozom képzőművészeti körökkel, kezdő alkotókkal, és workshopokat is tartok.

Az ékszerkészítés nálam is új dolognak számít, habár a műhelyemet már vagy tíz éve fejlesztem. Innen indult ki az uszadékfával való kapcsolatom. Anyagából adódóan a természetesség, a harmónia és egy kis bohóság jellemzi az ebből készült ékszereket.

Egy-egy medál kialakítása során az első lépés mindig a fának a felfedezése. Kitalálni, meséket szőni, hogy vajon merre járhatott, hol nevelkedett, milyen társai voltak, milyen madaraknak nyújtott pihenőt, s kinek árnyékot. Hány gyermeket tanított fára mászni, milyen bogarakkal ismerkedett, virágzáskor kinek nyújtott örömet, mikor érezte magát a legjobban, s pompájával délcegen kinek mesélt a jóságról, az élet örömeiről, és arról, amiről az életnek szólni kell.

Akkor teljes a történetük, ha az elkészült medál leendő viselőjét boldoggá teszi, hiszen egy új kaland egy új kapcsolat vette kezdetét.

Kedves Látogató, nézz körül nálunk! 

Kövess bennünket a Facebookon is:  https://www.facebook.com/ananfestmenyesekszer/