Kérdése van?  +36203155922

Kiszállítás 990 Ft-tól!

Blog

Mai ékszer

Anna
2020.04.11 19:28
Mai ékszer

Mai Ékszer

Helló lányok! Történt veletek már olyan, hogy kaptatok egy valami miatt roppant furcsa, teljesen szokatlan üzenetet vagy levelet valahonnan?

A napokban gyakran kerültem érzelmes hangulatba, elmélázva a régi karácsonyok szépségén. Visszaidézve gondolatban a régi karácsonyok, hangulatát, színeit, ízeit.

És képzeljétek el, pár napja üzent nekem a karácsony!

Nem tudom, mindez a digitális világ ördögének tréfája-e, én minden esetre jelnek tekintem. Jelnek, ha nem is égi jelnek, de biztató kezdetnek.

Mi történt valójában?

Kaptam egy e-mailt egy kedves intézményből, ahol többször is megfordultam a tavalyi évben. De nem akármilyen e-mailt, de nem ám! Egy karácsonyi üdvözletet, annak rendje és módja szerint intézményvezetői aláírással. A furcsa csak annyi ebben a dologban, hogy ezt a levelet megkaptam 2019 decemberében is közvetlenül karácsony előtt.

Mit is gondolok erről? Szeretném azt hinni, hogy valamiféle hatodik érzék közvetítésével üzen nekem a karácsony. Üzen, hogy mire eljön, minden újra a régi lesz. De nem, nem is a régi, hanem valami új, ami még a réginél is szebb, meghittebb, csodálatosabb!

A karácsonyi üzenet után elővettem a csiszolt kristálygyöngyeimet, nézegettem, válogattam, rakosgattam őket, gyönyörködtem csillogó szépségükben. És megterveztem a karácsonyi ékszerkollekcióm darabjait!  „Hamupipőke Tánca” kollekció készül decemberre. Megpróbálom visszahozni a karácsony fényeit. Mert tudom, addigra minden rendben lesz, mert hiszem, hogy ezt üzente nekem a karácsony.

Ezért esett a választásom a képen levő nyakláncra és fülbevalóra. Ez a szett a „Hamupipőke Tánca” ékszerek közül való. Ha nem olvastad még, elolvashatod a hozzá illő mesémet:

https://anan.hu/spg/321503,185457/EKSZERMESEK-HAMUPIPOKE-TANCA